Προϊόντα

Αρχική/Προϊόντα

Η εταιρεία μας, πάντα πρωτοποριακή στον κλάδο της, σας προσφέρει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους.

Αναλυτικότερα, κατασκευάζουμε:

Οριζόντιες περσίδες αλουμινίου 16-25-35-50mm. (βενέτικα)

Μονόχρωμες, διάτρητες και εμπριμέ οριζόντιες περσίδες που ανανεώνουν την αισθητική του χώρου. Χρησιμοποιούνται για εσωτερική σκίαση. Η λειτουργία τους γίνεται χειροκίνητα (με ράβδο) και ηλεκτροκίνητα (με τηλεχειριστήριο). Οι περσίδες υπόκεινται σε θερμική επεξεργασία THERMOFOM και διπλό γαλβάνισμα σε φούρνο. Κατασκευάζονται και με ντιζόσχοινα για πόρτες ή ανοιγόμενα παράθυρα, αλλά και με ντίζα για τοποθέτηση ανάμεσα σε τζάμια και η λειτουργία γίνεται με μπουτόν.

Διατίθενται σε δύο παραλλαγές:

  • Κράμα αλουμινίου 16 x 0,22mm No 5086 Σκλήρυνση h19 μαγνήσιο 0,20.
  • Κράμα αλουμινίου 25 x 0,21mm No 5154 Σκλήρυνση h28 μαγνήσιο 0,05.
  • Κράμα αλουμινίου 35 & 50mm *0,23mm.

Ξύλινες οριζόντιες περσίδες 25-50mm.

Οι οριζόντιες ξύλινες περσίδες προσθέτουν μια νέα, φυσική διάσταση, στην εσωτερική διακόσμηση, συνδυάζοντας την φυσική υφή του ξύλου με τη μοντέρνα εμφάνιση και τη λειτουργικότητα των οριζόντιων περσίδων. Η λειτουργία τους πραγματοποιείται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα. Βρείτε στο χώρο μας περσίδες από ξύλο Ramin, με απλή ή υφασμάτινη σκαλέτα, καθώς και πολλές ακόμη επιλογές, ανάλογα με το περιβάλλον σας.

Ρολοκουρτίνες (roller)

Τα roller αποτελούν μια διαφορετική επιλογή που προσφέρει έως και πλήρη συσκότιση του χώρου. Η λειτουργία τους γίνεται είτε χειροκίνητα με αλυσίδα και διάμετρο σωλήνας Φ32 ή Φ40 ή Φ45 είτε ηλεκτροκίνητα με τα παγκοσμίου φήμης μοτέρ της εταιρείας SOMFY.Μεγάλη γκάμα σε απλά, black out (συσκότισης) και screen (διάτρητα) υφάσματα.

Κάθετες υφασμάτινες περσίδες 89-127mm. (βέρτικαλ)

Λεπτές και διακριτικές οι κάθετες υφασμάτινες περσίδες γοητεύουν σε κάθε χώρο με την κομψότητα τους. Είναι εύκολες στην τοποθέτηση και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από τις απλές κουρτίνες.Τα υφάσματα είναι από υαλοβάμβακα και η ποικιλία χρωματισμών μεγάλη.

PVC κάθετες περσίδες 89mm.

Κάθετες περσίδες από PVC. Δεν λυγίζουν, αντιστέκονται στο χρόνο, δε ξεθωριάζουν και καθαρίζουν εύκολα. Είναι αντανακλαστικές, θερμομονωτικές, αντιστατικές και αμετάβλητες από τις καιρικές συνθήκες. Η κομψότητα των περσίδων, γοητεύει σε κάθε χώρο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης ως διαχωριστικά δωματίου. Η τοποθέτηση τους γίνεται πολύ εύκολα και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από τις απλές κουρτίνες. Προτείνονται για κάθε διακοσμητικό στυλ.

Ρόμαν μηχανισμοί κασετίνα 9002

Δώστε στο χώρο σας αέρα ανανέωσης αντικαθιστώντας τις κλασσικές κουρτίνες. Ο τύπος αυτός προτιμάται γιατί τοποθετείται κοντά στο παράθυρο για εξοικονόμηση χώρου.

Τα ανωτέρω υλικά που αναφέραμε και από τα οποία κατασκευάζονται τα προϊόντα μας, είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, των γνωστών εργοστασίων:

HOLIS, OPL, HEXCEL, TECNOLIGHT – TECNOPLAST, LOUVOLITE, STROMMA, RESSTENDE, COLORFLEX, LECLUYSE, TURNILS.