Εταιρεία

Αρχική/Εταιρεία

Η εταιρία MERK STOR λειτουργεί από το 1978 πρωτοστατώντας στην κατασκευή αντηλιακών stor (κουρτινών). Εδώ και 39 χρόνια, προσφέρουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την αισθητική τους.

Εξοπλίσαμε την εταιρεία μας με σύγχρονες τεχνολογίες και μηχανήματα που εγγυώνται πιο γρήγορη παραγωγή και καλύτερη ποιότητα. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η MERK STOR για τη κατασκευή των προϊόντων της, εισάγονται από τις χώρες της ενωμένης Ευρώπης και καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες τριώροφες εγκαταστάσεις 1500 τ.μ. στη περιοχή του Βύρωνα, επί της οδού Δεληλάμπρου 28. Στις νέες μας εγκαταστάσεις λειτουργεί η μονάδα παραγωγής, τα γραφεία και ο εκθεσιακός χώρος της εταιρείας μας, όπου οι συνεργάτες μας μπορούν να δουν και να επιλέξουν τα προϊόντα που θα προωθήσουν μέσω των επιχειρήσεών τους.

Η αγάπη και το μεράκι που διαθέτουν οι ιδρυτές αλλά και τα στελέχη της MERK STOR για το αντικείμενο, αλλά και η άριστη και σε βάθος γνώση της δουλειάς μας, μάς καθιστούν στην πρώτη σας επιλογή εδώ και χρόνια. Αφουγκραζόμαστε πάντοτε επιτυχώς τις ανάγκες του πελάτη μας, προσφέροντας προϊόντα που ξεχωρίζουν και σας αποζημιώνουν στο 100%. Επικοινωνήστε καθημερινά μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε. Ένας από τους συνεργάτες μας, θα βρεθεί άμεσα στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας βοηθήσει να κάνετε τις επιλογές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.